Nauti kesästä!

Olen kirjoittanut tätä matkablogia 11 kuukauden ajan.

Olen jakanut matkatarinoita ja kuvia Twitteriin ja Pinterestiin. Vastaanotto on ollut upea. Twitter-seuraajani kiittävät hyvistä matkavinkeistä ja hauskoista kuvista. Vedenalaiset kuvat ovat kiehtoneet monia. Pinterest tauluistani pinnataan kuvia viikottain.

Blogini lukijamäärä oli alussa 500 kuukaudessa. Keväällä luvut nousivat ja ovat olleet parhaimmillaan melkein 2000 kuukaudessa. Blogiani seurataan yli 30 maassa. Tämä on enemmän kuin osasin odottaa, koska matkabloggaajia on todella paljon.

musta siipisimppu, pterois miles

Kiitos kaikesta kuuluu seuraajilleni, jotka innostavat kirjoittamaan lisää tarinoita ja jakamaan matkakuvia niin maan päältä kuin pinnan alta. Eikä sovi unohtaa upeita keskusteluja Twitterissä – niissä piilee mahtava voima!

Kaikesta upeasta on kuitenkin hyvä ottaa välillä taukoa. Nyt minun on aika keskittyä elämään digin, blogin ja somen ulkopuolella, nauttia elämän upeista mahdollisuuksista ja kesästä, nuuhkia uusia tuulia, niin mielessäni kuin Välimeren upeissa maisemissa. Näin saan uusia raikkaita ideoita, kansainvälisiä kokemuksia, uusia matkatarinoita sekä mielenkiintoisia valokuvia.

Toivotan onnellista ja ihanaa kesää kaikille blogini lukijoille ja seuraajilleni.

Muista – juuri sinä olet upea ja fantastinen ihminen!
Ole rohkea, usko itseesi ja tulevaisuuteen, ja toteuta haaveesi!

Kirjoita kommentti. Leave a comment.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.