Intercontinental The Palace Port Ghalib

Kirjoitin jo aiemmin hieman Egyptin matkoistamme (Hurghada, Sharm ekl-Sheikh, Coraya Bay ja Port Ghalib) sekä vedenalaisesta valokuvauksesta. Egyptissä on upeita paikkoja – suosittelen tutustumaan.

Exquisite (Blacktailed) butterflyfish

Finnmatkat tarjoaa tauon jälkeen taas suorat lennot Egyptiin ja monta erilaista hotellivaihtoehtoa. Käy kurkkaamassa Finnmatkojen sivuja.

Koska me olemme ihastuneet Intercontinental The Palace Port Ghalib Resort -hotelliin, sen ystävälliseen henkilökuntaan ja mahtavaan rantaan, varaamme huoneen sieltä suoraan (koska se ei enää ole matkatoimistojen listoilla).

InterC The Palace_PortG_Egypt_night picture

Hotellin henkilökunta on ystävällisin, lämpimin ja hauskin, mitä olemme missään kohdanneet. Kun astut hotelliin, siirryt upeaan maailmaan, josta et halua lähteä pois.

InterC The Palace_PortG_Egypt_2

Ravintolasali on suurin ja korkein mitä olen nähnyt ja kokenut. Ja pöydät notkuvat herkkuja. Vaarana on vain, että syöt liikaa 🙂

ICPG restaurant is huge high and fab
Aamiaisen jälkeen on aika suunnata rannalle, hotellin omalle yksityiselle rannalle.

Valmis rannalle

Yksityinen ranta tarjoaa niin rauhallisuutta, mukavia aurinkotuoleja, upeita maisemia kuin mahdollisuuden uida, snorklata tai sukeltaa suoraan hiekkarannalta tai laiturilta.

Rantapojat huolehtivat, että aurinkotuolisi on hyvin pehmustettu pyyhkeillä ja tuovat sinulle kylmää juotavaa pienessä kylmälaukussa.

Beach boys made awesome beach beds

Päivisin kävelimme rantatietä pitkin, sulatellen maittavia ruoka-annoksia ja ihastellen maisemia. Tuulisenakin päivänä kävelyretki maistui.

Out for a walk ICPG_windy day

Kelit ovat hellineet meitä joka reissulla. Lämmintä on, aurinko paistaa ja kuuma on ollut vain hetken iltapäivän alkaessa. Suosittelen matkustamaan marraskuussa, joulukuun alussa tai tammikuun lopulla.

Out for a walk_ICPG

Illan tullen on aika sanoa näkemiin ihanalle rannalle ja siirtyä nauttimaan hotellin kahviloista, illallisesta ja mukavasta illasta Port Ghalibin satamassa tai vaikka oman huoneen upealla parvekkeella.

JH at ICPG beach

Port Ghalib tarjoaa paljon. Kurkkaa alueen esitettä.

3 kommenttia artikkeliin ”Intercontinental The Palace Port Ghalib

Kirjoita kommentti. Leave a comment.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.