Värikkäitä kameleita ja erikoisia kaloja

Egyptissä voit nauttia auringonotosta monin tavoin. Kun aurinkotuoli kyllästyttää, voit kokeilla matkaamista kamelin selässä, niin kuin tämä italialainen turisti Port Ghalibin rannalla: Camel ride on the beach Kuuman auringon polttaessa liikaa, kannattaa pulahtaa mereen. Osta tai vuokraa snorkkeli ja maski. Pääset kokemaan Punaisenmeren värikkään ja upean maailman. ps. klikkaa kuvia ja näet ne suurempina Clownfish in the Red SeaPG 2015 Punaisenmeren kalaparvet I The Exquisite Butterflyfish in the Red Sea_4 Barracudan lähelle ei kannata jäädä pitkäksi aikaa. Kala on peto. Tässä se ottaa kuitenkin rauhallisesti, ollessaan puhdistusasemalla, meren syvyyksissä. Mieheni päätti napata harvinaisesta hetkestä pari kuvaa: Barracuda in the Red Sea_2 Barracuda in the Red Sea_6 Yhtenä päivänä satuin ottamaan kuvan kalasta, joka näytti pussaavan kiveä. Kutsummekin sitä nyt kivenpussaajakalaksi 😉 Red Sea Beauty 7 Pienen pieni Pipefish sattui muutaman kerran kameran eteen, mutta liian monen metrin päässä. Siksi kuva ei ole niin tarkka, kuin toivoisi. Ihaninta on kuitenkin nähdä pikkuruinen Pipefish, joka on sukua merihevoselle. Pipefish Nappasin myös yhden tilannekuvan Pipefishistä, joka taisteli kalaa vastaan. Toivottavasti Pipefish voitti. Pipefish against fish Punainenmeri tarjoaa valtavasti ihasteltavaa. Lisää kuvia tulossa pian 🙂

Kirjoita kommentti. Leave a comment.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.