Toscanan vuorilla

Pääsimme pitkästä aikaa piipahtamaan Italiassa. Matkasimme Pisaan Finnairin suoralla lennolla. Vuokrasimme auton ja ajelimme ylös Toscanan vuorille.

Vaikka blogini nimi viittaa vahvasti mereen… koska useimmiten matkaamme meren äärelle tai pinnan alle, lomailemme joskus myös vuoristossa, jossa on niin kaunista.

Finnair flight has arrived at Pisa

Montecatini Terme oli lomatalomme lähin pieni kaupunki. Se sijaitsee moottoritien vieressä, mikä helpotti sinne löytämistä. Pikkuruisesta kaupungista suuntasimme sitten googlekartan avulla vuorille.

Tiet olivat, niin kuin usein Italiassa ovat, kapeat ja serpentiinimäinen ajomatka ylöspäin huippasi kerran jos toisen. Maisemat olivat mahtavat.

Up the mountain road.jpg

Italiassa meitä kiehtoo kauniiden maisemien lisäksi rento meininki maaseudulla, ystävälliset ihmiset ja herkullinen ruoka. Viinistä puhumattakaan. Ostamme niin paljon paikallista ruokaa ja juomaa kuin vain voimme. Näin saamme tuntuman paikalliseen makuun ja tuotteisiin, ja autamme pieniä kauppoja ja yrittäjiä. Todellinen winwin tilanne 🙂

Saapuessamme lomatalollemme, totesimme, että esitteet eivät puijanneet. Näkymät olivat häikäisevän kauniit. Ja tuo uima-allas… se oli aivan mahtava kuumalla hellesäällä.

View from the house Montecatini.jpg

Lisää tarinoita Italiasta pikimmiten. Toivottavasti sinulle on pieni ilo seurata matkablogiani.

Kirjoita kommentti. Leave a comment.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.